Bissacc är en nischad ekonomibyrå som framförallt hjälper företag och organisationer inom entreprenad- och skogsbranschen att skapa framtidens administration. Vi har rötterna i Dalarna och är inriktade på moderna affärssystem tillsammans med digitala hjälpmedel för att visa hur bolaget mår.

Anna Andersson
Ekonomistyrning/ Bokslut
Niklas Karlsson
Bolagsstyrning

Anna har en lång erfarenhet från redovisningsbranschen och har även jobbat med ekonomi inom större bolag. Idag jobbar hon främst med att stötta bolag i deras rapportering samt gör bokslut i små och stora bolag och koncerner.

Du når Anna på 073-152 44 41

Niklas började sin karriär inom revisionsbranschen och har jobbat som auktoriserad revisor och senare som ekonomichef i allt från enmansföretag till stora bolag.

Niklas trivs i rollen med att utveckla och stötta andra och arbetar idag främst med interimsuppdrag i större bolag.

Du når Niklas på 070-725 29 66

Joanna Karlsson
HR-frågor/ Organisationsutveckling
Astrid Olsson
Lön/ ekonomistyrning

Joanna har under flera år jobbat med att utveckla och sammansvetsa lednings- och arbetsgrupper inom både privata och offentliga organisationer. Idag varvar hon arbete som HR-strateg inom en större organisation med konsultarbete inriktat mot löne- och personalfrågor. 

Du når Joanna på  070-388 68 58

Astrid har lång erfarenhet av redovisning och lönehantering inom små och stora bolag inom både Sverige och Norge. Idag tar Astrid ett helhetsansvar för administrationen hos några av Bissaccs större kunder.

 

Du når Astrid på 070-725 09 95 

Tobias Schröder
Ekonomistyrning/ digtalisering
Therese Larsson
Ekonomikonsult

Tobias har en lång erfarenhet från redovisningsbranschen och driver en egen byrå med inriktning på ekonomistyrning och finansiering. Idag sitter och jobbar han ofta tillsammans med Bissacc. Tobias kunskaper om att förenkla och effektivisera redovisning är ett utmärkt komplement till övriga konsulter.

Therese har jobbat både med små och stora organisationer och har erfarenheter från såväl privat som offentlig sektor. Hon driver idag en egen ekonomibyrå men sitter med Bissacc och samverkar när det finns möjlighet.