top of page
bissacc-ekonomibyra-medarbetare.jpg

OM BISSACC

Bissacc är en pålitlig och flexibel ekonomibyrå med seniora konsulter – som hjälper stora bolag med komplexa uppdrag. Vi har kontor i Mora och Falun i Dalarna men jobbar gärna med kunder över hela landet. Bissacc ägs av Niklas Karlsson. Välkommen till oss!

HÅLLBARHET

Här kan du läsa Bissaccs egen hållbarhetsrapport för 2023, som vi har tagit fram med hjälp av verktyget Acture från Pure Act och kopplat till FNs globala mål. Läs den gärna via länken nedan. Vi kan även hjälpa ditt företag med hållbarhetsredovisning – hör av dig så berättar vi mer.

bissacc-ekonomibyra-mora-kontor.jpg

VI SOM JOBBAR HÄR

Här är vi som jobbar på Bissacc idag. Tillsammans är vi tillräckligt många för den kompetens som krävs i komplexa uppdrag men samtidigt inte fler än att du alltid får en personlig kontakt. Ibland hittar du oss på kontoret i Mora eller i Falun, ibland på plats ute hos kund och ibland sitter vi hemma. Men du når oss alltid via telefon och e-post. 

KONTAKT

KONTAKTUPPGITER

Strandgatan 14 A, 792 30 MORA

Ölandsgatan 6, 791 60 FALUN

BOKA MÖTE

Oavsett om du behöver en konsult inom ekonomi, vill jobba hos oss eller kanske bara har några frågor – tveka inte att höra av dig.

VÅRA TJÄNSTER

Vill du veta vad vi gör? 

Läs om våra tjänster här.

  • Facebook
  • LinkedIn
Gruppbild medarbetare på Bissacc
bottom of page